Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Noua anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance

Goodyear lansează anvelopa EfficientGrip Performance

Goodyear efficientgrip performanceNoua anvelopă pentru maşini de pasageri livrează nivelul înalt de performanţă cerut de noua etichetă UE pentru anvelope şi chiar peste aceasta.

Goodyear a anunţat că si-a reînnoit gama de anvelope de vară pentru maşini de pasageri prin introducerea noii anvelope EfficientGrip Performance. Noua anvelopa EfficientGrip Performance, disponibilă în 39 de dimensiuni (începând cu 1 martie), livrează, conform noii scheme de etichetare UE pentru anvelope, unele din cele mai ridicate ratinguri de performanţă ce pot fi întâlnite la anvelopele existente acum pe piaţă, cu un rating A la aderenţă pe carosabil umed şi B la rezistenţa la rulare. De asemenea, pentru cel de-al treilea criteriu - nivelul zgomotului exterior la rulare -, anvelopa livrează cele mai mici valori ai decibelilor pentru o anvelopă dintr-o astfel de gamă şi pentru astfel de dimensiuni existente acum pe piaţă.

Anvelopa EfficientGrip Performance a fost lansata la numai câteva luni de la intrarea în vigoare anoului program european de etichetare, dar este deja una din anvelopele cu cele mai înalte standarde de pe piaţă din punct de vedere al noii scheme de etichetare.

Goodyear efficientgrip performanceCapabilă să vină în întâmpinarea celor mai înalte grade de etichetare din Europa, noua anvelopă EfficientGrip Performance este un pachet de tehnologii avansate. Printre acestea se numără şi tehnologia dezvoltată de companie pentru controlul unei uzuri echilibrate pe toată suprafaţa anvelopei, WearControl Technology, livrând o aderenţă optimizată pe carosabil umed şi un nivel scăzut al rezistenţei la rulare pe toată durata de viaţă a anvelopei.

Având la baza imperativul Goodyear de a îmbunătăţi permanent siguranţa, designul anvelopei include şi tehnologia avansată 3D Block de la Goodyear, numită şi ActiveBraking. Această tehnologie permite, în timpul frânării, un contact îmbunătăţit al suprafeţei de rulare cu blocurile ce alcătuiesc anvelopa, micşorând distanţele de oprire necesare.