Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Anvelopa Maxxis MCV3 - echipare originala pentru Mercedes-Benz Sprinter

Logo Maxxis

Anvelope Maxxis pentru autoutilitare si furgonete VanPro MCV3Mercedes-Benz a semnat un contract cu Maxxis pentru furnizarea anvelopelor MCV3 Vanpro ca echipare originala pentru furgonetele 5.0T și 3.88T – variante de Sprinter.

Cauciucurile Maxxis MCV3 au caneluri late si un numar ridicat de caneluri transversale pentru o manevrabilitate superioara la viteze mari, dar si pentru marirea capacitatii anvelopelor de a mentine aderenta chiar si in conditi de ploaie, zapada si noroi. Umarul anvelopei previne uzura inegala si ofera un rulaj lin.

Maxxis spera de asemenea ca omologarile pentru marcile de prestigiu precum Mercedes va ajuta brandul in imbunatatirea reputatiei sale pe piata europeana de anvelope.

cauciucuri Mercedes SprinterDirectorul general al Maxxis International, Derek McMartin a declarat: „Maxxis este un producator de top 10 de anvelope la nivel mondial, oferind automobilistilor produse de inalta performanta la preturi accesibile, deasemenea oferind dealerilor posibilitatea sa obtina o marja de profit buna pe ele.

Nu se pot gasi marci care pot concura cu Mercedes in termeni de performanta, calitate si fiabilitate. Compania Mercedes nu ar alege cu siguranta Maxxis pentru autoutilitarele lor emblematice in cazul in care nu ar fi 100% sigure ca anvelopele Maxxis se ridica la standardele lor foarte inalte."