Anvelope Alliance Tire Group
Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Anvelope Alliance Tire Group

                          Alliance Tire Group                                    

Anvelope AllianceAlliance Tire Group este specializat în dezvoltarea, producţia şi comercializarea anvelopelor destinate agriculturii, silviculturii, construcţiilor și terasamentelor la nivel mondial.

Are clienți în peste 90 de țări și oferă o gamă completă de anvelope de la un nivel de bază până la o linie de produse de o calitate superioară prin mărcile Alliance, Galaxy şi Primex.

Anvelopele sunt dezvoltate și testate într-un centru modern de cercetare și dezvoltare.

» Click aici pentru mai multe detalii despre Alliance

Anvelope agricole

 

ANVELOPE AGRICOLE

Anvelopele agricole Alliance oferă performanțe de top în toate condițiile de utilizare. Sunt destinate atât aplicațiilor agricole cât și utilizării ocazionale pe carosabil.

Alliance este lider în domeniul Row Crop Narrow Radial (anvelope pentru culturile pe rând).

Oferta de anvelopa de tractor, atât în construcție Diagonală cât și Radială, este extinsă, de la utilaje cu putere scăzută, până la tractoare de mare putere. Anvelopele speciale pentru combine îmbogățesc gama extinsă de anvelope agricole.

» Click aici pentru mai multe detalii despre anvelopele agricole Alliance

ANVELOPE FLOTATION

Anvelope flotation

Pioner și lider în domeniul anvelopelor flotation.

Anvelopele Alliance Flotation sunt dezvoltate pentru a asigura proprietăți de flotație excepționale pe toate tipurile de sol și sunt potrivite pentru o gamă largă de utilaje și utilizări care necesită o capacitate de încărcare ridicată, protejând solul și culturile.

Alliance oferă cea mai largă gamă de anvelope de flotație, atât în construcție Radială cât și Diagonală, asigurând soluții optime pentru toate tipurile de aplicații și soluri, mulțumită varietății mari de profile.

 

» Click aici pentru mai multe detalii despre anvelopele flotation Alliance

anvelope forestiereANVELOPE FORESTIERE

Anvelopele Forestiere Alliance sunt dezvoltate pentru utilaje forestiere moderne, ca troliurile forestiere, utilaje de transport și de colectare forestiere și tractoare forestiere de mare putere.

Aceste anvelope sunt excelente și pentru excavatoare cu roți, încărcătoare, basculante, buldoexcavatoare, tractoare industriale și utilaje care lucrează în condiții dificile. Aceste anvelope sunt caracterizate cu tracțiune mare, patinare scăzută și eficiență ridicată.

 


+Click aici pentru mai multe detalii despre anvelopele forestiere Alliance


Anvelope industriale

ANVELOPE INDUSTRIALE & OTR

Gama largă de anvelope Alliance destinate aplicațiilor industriale și off-road, asigură soluții personalizate pentru o multitudine de aplicații din aceste categorii. Aplicațiile de terasament, transport, precum și utilajele și echipamentele industriale beneficiază de proiectarea și profilele unice ale anvelopelor Alliance. Profilele și construcția  destinată aplicațiilor specifice au ca rezultat o productivitate și economisire ridicată.

 


»Click aici pentru mai multe detalii despre anvelopele Industriale&OTR Alliance

 

Vizualizati gama anvelopelor Alliance:

icon tractor


alliance Galaxy Primex