Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Galaxy Hulk - Exemplu de succes

GALAXY HULK - EXEMPLU DE SUCCES

Client: Kiat Group

Locație: Cluj-Napoca, România

Utilaje folosite: mini-încărcătoare Bobcat

Activitate: Reparații și întreținere de drumuri

Anvelope utilizate: Galaxy Hulk, 10-16.5 si 12-16.5/ 10PR

Kiat Group este o companie de construcții cu sediul în Cluj Napoca. Compania folosește mini-încărcătoare Bobcat pentru reparația drumurilor și la lucrări de întreținere. Aceste utilaje lucrează în mod constant pe terenuri extrem de dure, precum asfalt, macadam, piatră. Aceste suprafețe provoacă uzura rapidă al anvelopelor folosite.

Compania a avut nevoie de anvelope care să reziste cât mai mult timp în aceste condiții grele. Kiat Group a ales Galaxy Hulk 10-16.5 si 12-16.5/ 10PR în baza recomandărilor primite de la Nexxon și sunt extrem de mulțumiți de modul în care au făcut față anvelopele.

"Anvelopele de alte mărci s-au uzat mult mai repede. Anvelopele Galaxy Hulk au furnizat un număr de ore de lucru imens.

Anvelopele de la celelalte producători s-au uzat în 2,000 de ore de exploatare, în timp ce cauciucurile Galaxy Hulk după 1,000 de ore de lucru au încă banda de rulare în proporție de 92%, astfel ne așteptăm ca să fie uzate complet doar la peste 10.000 de ore lucrate."

Compania afirmă că anvelopele au depășit așteptările, oferă tracțiune excelentă și nivel de confort ridicat. Deja au achiziționat de mai multe ori Galaxy Hulk și afirmă că o să opteze pentru acest model și în continuare.

În concluzie, Kiat Group din Cluj Napoca recomandă cu încredere anvelopa Galaxy Hulk!

                  anvelope Galaxy Hulk