Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Vredestein colaborează cu DJ Hardwell și Carmen Jordá

Producătorul de anvelope Vredestein colaborează

cu DJ Hardwell și Carmen Jordá

Anvelope Vredestein Dj Hardwell Carmen Jorda

Vredestein a anunțat colaborarea cu DJ Hardwell, votat de două ori cel mai bun Dj din lume, alături de Carmen Jordá, pilotul de curse auto din Spania.

Ca urmare a colaborării, a fost realizată o piesă de muzică inspirată de experiența de conducere a pilotului Carmen Jordá și bazată pe informații tehnice oferite de anvelopele Vredestein.

În noul remix Hardwell utlizează datele tehince ale anvelopelor, colectate în timp ce sunt conduse de Carmen. "Cu remixul nou vreau să traduc datele tehnice ale anvelopelor Vredestein într-un ritm dinamic, care subliniază bucuria de a conduce", afirmă Hardwell.

Mixul realizat de Hardwell și Carmen Jordá este însoțit de un videoclip în care joacă atât DJ-ul, cât și șoferul.

Mixul și clipul video a fost lansată în luna octombrie. Campania #ROCKTHEROAD este cea mai mare campanie online în istoria Vredestein și sprijină sezonul anvelopelor de iarnă. "Cu aceasta campanie Vredestein repoziționează brandul, targetând publicul tânăr, care iubesc să conducă." a explicat Marco Paracciani CMO Apollo Tyres.

Fanii vor avea posibilitatea de a încerca mixarea cu un mixer și un laptop. Toate înscrierile vor fi jurizate de Dj Hardwell și primii cinci vor primi un premiu.

Vezi clipul mai jos: