Despre noi

Bine aţi venit pe pagina oficială de blog a societăţii comerciale Nexxon S.R.L.!

Cine suntem?

SC NEXXON SRL are ca obiect de activitate importul şi distribuţia de anvelope, camere de aer şi accesorii, şi a fost înfiinţată în 1996.

Nexxon este reprezentanta comercială a mai multor companii internaţionale pentru categoriile de produse: anvelope şi camere de aer pentru anvelope, lanţuri antiderapante, materiale de vulcanizare auto şi diferite accesorii auto.

Nexxon oferă o gamă larga de branduri şi modele, de la cele de buget pana la cele mainstream şi de top, destinate tuturor tipurilor de maşini – autoturisme, autocare, stivuitoare, autoutilitare, camionane, remorci, vechicule industriale, agricole, atv-uri si 4×4.

Despre blog

Scopul blogului Nexxon este de a vă oferi un blog de specialitate detaliată cu cele mai recente informații despre anvelope, sfaturi de siguranță, și știri din industria de cauciucuri din România și în întreaga lume.

Prin intermediul blogului de față încercăm să venim în ajutorul dumneavoastră, pentru a vă face mai ușoară alegerea anvelopelor potrivite.

Vrem deasemenea ca să fie și pagina dumneavoastră! Vrem să auzim/citim și părerea dumneavoastră, comentați cu încredere pe blog!

Online webshop

Cu o interfaţă prietenoasă, Nexxon oferă prin magazinul său electronic prezentarea transparentă a stocului disponibil şi preţurile acestora. Comenzile pot fi trimise 24h / 7 zile bazate pe un login client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *