Alliance lansează dimensiuni noi de anvelope pentru mașinile de erbicidat

anvelope agricole VFAlliance Tire Group fabrică patru dimensiuni noi de anvelope VF (Very High Felxion), cu centuri de oțel, create în special pentru mașini de erbicidat.

Noile dimensiuni sunt adăugate linei Alliance Agriflex 354 si 363, care sunt cunoscute pentru flexibilitatea flancului.

Tehnologia VF (Very High Felxion) este ideală pentru mașini de erbicidat autopropulsate. Această tehnologie inovatoare rezolvă provocarea pe care o au agricultorii, de a transporta cisterne mari și în același timp de a preveni compactarea solului.

Noile anvelope VF (Very High Felxion) 354 și 363 suportă greutate cu 40% mai mare la aceeași presiune față de competitorii săi, sau poate transporta aceeași greutate la o presiune cu 30% mai scăzută.

Datorită presiunii scăzute, nivelul compactării solului este mult mai scăzută, deoarece greutatea transportată este distribuită pe o suprafață de contact mai mare.

Tehnologia de VF înseamnă flotație mai mare, tracțiune mai mare și economie de combustibil față de anvelopele radiale standard.

Centurile de oțel din anvelopele IF și VF oferă durabilitate, rezistență la înțepături și creează o amprentă mai uniformă, care îmbunătățește tracțiunea și stabilitatea.

Introducând cele 4 noi dimensiuni – 380/80R38, 320/105R46, 480/95R50 în linia produselor  Agriflex 354 VF și 270/95R48 (11.2R48) în linia Agriflex 363 VF – Alliance Tire Group oferă 44 de dimensiuni diferite de anvelope IF/VF.

Anvelopele Alliance sunt disponibile pe www.nexxon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *