Vredestein a lansat Ultrac Satin

ULTRAC-SATIN_DETAIL02-800x483Vredestein a lansat cel mai nou profil, Ultrac Satin, succesor al profilului Ultrac Cento la Geneva Motor Show 2016. Satin, are ca țintă piața premium de înaltă performanță, și va fi disponibilă pe dimensiuni pentru autoturisme și SUV-uri.

Producătorul Apollo susține că gama proiectată de Giugiaro a fost dezvoltată pentru șoferi cu așteptări mari față de anvelope și este realizată cu tehnologia avansată din centrul Apollo.

vredestein-logo-transparent“Tendința către automobile mai mari, cu motoare tot mai puternice se pare de neoprit.” scrie Apollo în introducerea anvelopei Ultrac Satin. Tendința este similară chiar și la autoturismele cu motare electrice și hibride, care sunt din ce în ce mai caracterizate prin greutatea și puterea lor.

Acest lucru a condus la eforturi inovatoare la Vredestein, astfel anvelopa Ultrac Satin e o anvelopă durabilă de înaltă clasă, care oferă performanță premium în timp ce reduce emisiile de CO2.

Conform producătorului, Ultrac Satin oferă o aderanță excelentă pe suprafețe umede și rezistență redusa la rulare, nervurile în forma de Z și canelurile unice permit anvelopei o aderență fără precedent și manevrabilitate excelentă pe carosabil umed.

Anvelopa are o amprentă ovală iar acest lucru în combinație cu modelul asimetric al benzii de rulare contribuie la precizia direcției.

Apollo a comparat Vredestein Ultrac Satin cu profilul predecesor,  Ultac Cento și a constatat că noua generație are o distanță de frânare cu 3.3m mai mică, la o viteză de 80 km pe oră. În plus, Satin a avut o manevrabilitate cu 12% mai bună fața de Cento pe carosabil uscat iar pe carosabil umed a fost evaluat cu 10% mai bun. Aceste beneficii crează o anvelopă, care oferă mai mult confort, precizie de direcție performanță și rezistență scăzută la rulare.

Gama inițială Ultrac Satin acoperă dimensiunile cu raza de 16-18 țoli și indici de viteză W și Y, iar în cursul acestui an se va lărgi gama până la raza de 20 de țoli. În ceea ce privește etichetele anvelopei a primit calificativul A pentru aderența, la rezistența de rulare B și C in funcție de dimensiuni iar la zgomot 71db.

ULTRAC SATIN HARDWELLEditie limitată Vredestien Satin DJ.Hardwell

Vredestein a lansat și o ediție limitată, Ultrac Satin Hardwell, din care vor fi produse doar 225 de bucăți.
Aceste anvelope sunt produse ca parte a campaniei Vredestein “Rock the Road” în parteneriat cu DJ-ul olandez DJ Hardwell și o să aibă pe flanc marcajul Vredestein Satin Hardwell. Această ediție limitată este produsă pe dimensiunile 225/45R17 Y, potrivită pentru autovehicule cum ar fi Audi A3 și CLA Mercedes-Benz.

Profilul Vredestein Ultrac Satin va fi disponibilă în curând și pe www.nexxon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *