Condamnat pentru furnizarea de anvelope second hand nesigure
Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Condamnat pentru furnizarea de anvelope second hand nesigure

Comerciant de anvelope condamnat

pentru furnizarea de anvelope second hand nesigure


Moss Trade CentreComerciantul de anvelope second hand, Luke McKenzie din Marea Britanie a fost condamnat la 12 luni de inchisoare si o amenda de 20,000 lire sterline, dupa ce a fost gasit vinovat de furnizarea de anvelope second hand nesigure pentru consumatori, relateaza site-ul Tyrepress.

Instantele din Marea Britanie recunosc deja gravitatea acestei probleme de securitate. Comerciantii ar trebui sa acorde o atentie sporita acestui verdict si ar trebui sa se asigure ca, in cazul in care vand anvelope second hand, sa fie pe deplin sigure.


Presedintele asociatiei TyreSafe a exprimat ingrijorarea cu privire la la numarul mare de anvelope uzate periculoase vandute in Marea Britanie. TyreSafe a efectuat anchete proprii anonime (Mistery Shopping), care a aratat ca mai mult de o treime din anvelopele second hand vandute au deterioari periculoase sau neconformitati.


anvelope second handMulte dintre anvelopele au avut defecte serioase care afecteaza structura de baza. Acest lucru ar putea avea consecinte nedorite si pun in pericol consumatorii dar si familiile lor.


Aceasta condamnare subliniaza riscul la care sunt supuse soferii in cazul in care opteaza pentru anvelope uzate.


Cea mai sigura optiune posibila pentru conducatorii auto este cumpararea anvelopelor noi pentru masina. Anvelopele noi beneficiaza de o garantie de 2 ani!