Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Cel mai nou model de anvelopa all season Vredestein

Logo anvelope Vredestein

CELE MAI NOU MODEL DE ANVELOPA

ALL SEASON VREDESTEIN: QUATRAC 5

Pe 23 iunie 2014, Apollo Vredestein a lansat o noua generatie de anvelope all-season: Vredestein QUATRAC 5, precum si noua anvelopa de iarna SNOWTRAC 5.

Vredestein este un lider de tehnologie in domeniul sau de specialitate. Cu acest know-how si ingeniozitate tehnologica - incorporata in cele mai recente anvelope, Vredestein a declarat ca „aceste modele au toate atuurile pentru a crea un standard nou in segmentul lor”.


Logo anvelope Vredestein Quatrac 5

Anvelope all season Vredestein Quatrac 5Vredestein a lansat prima sa generatie de anvelope pentru toate anotimpurile, QUATRAC in 1993. Ca toate anvelopele Vredestein, noul QUATRAC 5 a fost dezvoltata in centrul de dezvoltare pentru anvelope din Enschede, Olanda.

In ceea ce priveste tehnologia, QUATRAC 5 include patru domenii cheie de dezvoltare: designul benzii de rulare, ghearele de aderenta 3D, compozitia de siliciu si de performanta masurata conform etichetarii UE.

QUATRAC 5 se caracterizeaza prin designul elegant si asimetric al benzii de rulare, oferind ceea ce Vredestein numeste „o simbioza sofisticata intre anvelopa de iarna si de vara”.

Banda de rulare a fost conceputa pentru a imbunatati manevrabilitatea, pentru a oferi precizie superioara in viraje si aderenta laterala pe suprafetele uscate si umede.

Tehnologia avansata de caneluri (multe lamele cu forme, orientari si adancimi ale profilului variate) este destinata sa ofere aderenta exceptionala pe suprafete reci sau pe zapada. O alta caracteristica remarcabila este canelura longitudinala exterioara asimetrica, ale carei margini sunt plasate la diferite unghiuri (30 de grade si respectiv 7 grade). Acest lucru optimizeaza rigiditatea anvelopei, rezultand o stabilitate mai mare si manevrabilitate imbunatatita pe suprafete uscate.

„Ghearele de aderenta 3D” fac parte dintr-o serie de noi tehnologii care fac debutul cu anvelopele QUATRAC 5. Aflate intre caneluri in mijlocul anvelopei, acestea sunt concepute pentru a oferi aderenta imbunatatita in viraje si pentru a face posibila acceleratia mai buna, chiar si pe drumuri acoperite cu zapada si gheata.

Compozitia speciala de siliciu asigura un grad inalt de rezistenta la uzura, astfel confera o durata de viata lunga anvelopei. Distributia uniforma a presiunii duce la o uzura uniforma. Dezvoltarea compusului benzii de rulare a fost bazata pe cele mai noi mixere ale Apollo Vredestein, care folosesc o tehnica de amestecare unica a cauciucului ce permite realizarea in paralel a primelor etape de amestecare si silanizare.

Toate acestea duc la o mai buna performanta masurata conform etichetarii UE. Una dintre cele mai clare evolutii in acest sens este imbunatatirea performantelor de rezistenta la rulare. Nu este de neglijat nici distanta scurta de franare pe suprafete umede, plus zgomotul redus la rulare.

Fiind o anvelopa de patru anotimpuri, are etichetarea de la B spre D. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui sa fie subestimata, deoarece QUATRAC 5 dispune, de asemenea, de simbolul de zapada si munte precum si inscriptia M & S, ceea ce inseamna ca poate fi considerata o anvelopa de iarna in ceea ce priveste legislatia europeana.

Este demn de remarcat faptul ca, Vredestein a decis sa lanseze cele mai noi anvelope all-season in Scotia. Anvelopele all-season ar putea fi o optiune mai buna pe tot parcursul anului pentru portiuni semnificative din Marea Britanie, in special cele din zonele de nord sau de munte.

Vizionati clipul de lansare al anvelopelor Vredestein Quatrac 5:

Vredestein Quatrac 5 va fi disponibil in curand pe www.nexxon.ro

Cititi si despre: cel mai nou model de anvelopa de iarna Vredestein: Snowtrac 5