Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Cel mai nou model de anvelopa de iarna Vredestein

Logo anvelope Vredestein

CEL MAI NOU MODEL DE

ANVELOPA DE IARNA VREDESTEIN: SNOWTRAC 5

Pe 23 iunie 2014, Apollo Vredestein a lansat o noua generatie de anvelope all-season: Vredestein QUATRAC 5, precum si noua anvelopa de iarna SNOWTRAC 5.

Vredestein este un lider de tehnologie in domeniul sau de specialitate. Cu acest know-how si ingeniozitate tehnologica - incorporata in cele mai recente anvelope, Vredestein a declarat ca „aceste modele au toate atuurile pentru a crea un standard nou in segmentul lor”.


Logo anvelope Vredestein Snowtrac 5

Anvelope iarna Vredestein Snowtrac 5Cele mai recente anvelope de iarna de la Vredestein ofera aderenta mai buna, precizie in viraje si confort imbunatatit. Sunt concepute pentru a ridica standardele in segmentul anvelopelor de iarna. Ca si modelul QUATRAC 5, SNOWTRAC 5 a fost dezvoltata la centrul de cercetare si dezvoltare Apollo in Enschede, Olanda.

Snowtrac 5 dispune de caneluri laterale sofisticate, asigurand un plus de stabilitate, in timp ce contactul optim cu suprafata de drum imbunatateste controlul si precizia directiei in curbe.

compusul anvelopelor de iarna vredesteinCompusul special al benzii de rulare imbunatateste performantele in conditii de iarna la un nivel extrem de ridicat. Acest lucru se realizeaza de asemenea in parte prin noi tehnici de amestecare a cauciucului cu un mixer tandem special - ce permite realizarea in paralel a primelor etape de amestecare si silanizare.

 

caneluri anvelope VredesteinDesignul benzii de rulare este caracterizat prin linii agresive si stranse. Datorita zonei sale centrale solide, banda de rulare in forma de V asigura o fermitate sporita. Vredestein SNOWTRAC 5 este construita cu unghiuri geometrice unice in zona centrala, care creaza o canelura centrala continua. Acest lucru garanteaza un plus de stabilitate, conferand precizie directiei si confort de conducere. Vredestein Snowtrac 5 ofera manevrabilitate perfecta pe suprafete uscate si umede.

Bazata pe tehnologia militara “Stealth Design”, noua anvelopa ofera un nivel de zgomot foarte redus. Banda de rulare in forma de V reduce vibratiile si nivelul de zgomot. Canelurile longitudinale si laterale, lamele cu forme, orientari si adancimi ale profilului variate, absorb zgomotul.

Evenimentul de lansare s-a axat pe stilul premium Vredestein, cat si pe tehnologia produsului.

Vizionati clipul de lansare al anvelopelor Vredestein Snowtrac 5:

 

Vredestein Snowtrac 5 este disponibila pe www.nexxon.ro

Cititi si despre: cel mai nou model de anvelopa all season Vredestein: Quatrac 5.